Fotografie

Fotografie
Haagwinde

woensdag 4 februari 2009

Italië 2007
Samen met mijn broers en zussen hebben we mijn moeder die 85 jaar is geworden in 2007 een reis naar Italië gegeven. Ze wilde vooral graag naar Rome, maar we hebben veel meer gezien. Wij . 4 zussen zijn met haar meegegaan. Ik ging voor het eerst van mijn leven in een vliegtuig wat een beleving.
Italië een heel mooi land en heb vele foto's gemaakt. Het was fijn om zoveel dagen met 5 vrouwen bijelkaar te zijn. Wij hebben allemaal genoten van elkaar en de mooie omgeving .
Italië afmeting 53 x 62 cm.
Om de blijvende herinnering nogeens extra te laten gelden heb ik een van de vele foto's die ik heb gemaakt in textiel gemaakt. Op de detailfoto is te zien dat ik zelf wat kleine veranderingen heb gemaakt. Dit is de foto van die omgeving.
StARTers Ik heb nog wat ander werk uitgeprobeerd vooral ook omdat ik samen met wat dames een quitart groep doe. Heel inspirerend om te zien wat wij allemaal voor verschillende dingen maken terwijl we hetzelfde materiaal gebruiken.
Soms heb ik ook zomaar ineens een idee en dan vliegt het eruit.Maar daarna is er vaak een dag dat er niets uit mijn handen komt en heeft het even nodig dat alles weer op z'n plaats valt na zo'n uitbarsting. Eigenlijk kun je zo veel dingen vergelijken met wat er in de natuur gebeurt.
Hier links is te zien dat er vooral kleine restjes verwerkt zijn, de overblijfselen van oude werkstukken heb hier verwerkt. Stukjes vilt, knoopjes, draadjes die dan "toevallig" prachtig bijelkaar....... kleuren. Een ware feestdag vind ik het altijd om met de stARTers een dag samen te werken.
"Groen' afmeting 35 x 77cm
Gemaakt eind 2008
Landschappen blauw velours
Afmeting zonder rand 62 x 50 cm (verkocht) Dit vind ik heerlijk om te doen. Ze bestaan in mijn hoofd en ik werk zonder patroon. Ik zie stof combineer dat met andere stof en zo onstaat er een geheel waar ik dan tevreden over ben. Liefst verwerk ik er ook andere dingen in dan textiel,papier en plastic.
Ik heb deze nog niet af, alleen nog de rand erom. Maar ja dan heb ik alweer iets nieuws in mijn hoofd en wat krijgt dan de voorrang.
Dat weet ik zelf nog niet.
Gehangen tentoontestelling in Tiel in maart 2009

1 opmerking:

Farrukh Iftikhar Siddiqui zei

nice work specially the picture... have a nice time